Møt Pianoklassens elevpiano PK61R, et kompakt og utrullbart piano som passer perfekt for moderne musikkundervisning. Det er praktisk og plassbesparende, lett å ta med og rulles ut på sekunder, perfekt for klasserom med begrenset plass. Samtidig er det et fullverdig instrument med 61 tangenter i full størrelse. Og som et rimeligere alternativ til et tradisjonelt piano eller el. piano, gir PK61R flere elever muligheten til å lære å spille.

Lett og kompakt

PK61R er utrolig praktisk. Tenk deg et piano som kan tas med overalt og som er raskt å sette opp, og samtidig fullt av funksjoner som inspirerer til musikalsk utfoldelse. Rull det ut på sekunder og du er klar til å spille. Når du er ferdig, rulles det enkelt sammen til en kompakt størrelse som passer i en skoeske. Med sin lave vekt på under 1 kilo kan du ta det med deg hvor som helst – enten du skal øve hjemme, på skolen, eller på farten. Den kompakte designen gjør at PK61R også er ideelt for bruk i klasserom med begrenset plass.

Fullverdig instrument

La deg ikke lure av den kompakte størrelsen! PK61R er et fullverdig instrument med:

 • 61 standard tangenter i full størrelse
 • 128 toner
 • 128 rytmer
 • 45 demo-sanger

Den innebygde høyttaleren gir god lyd, og du kan også koble til:

 • Hodetelefoner
 • Eksterne høyttalere

for en mer privat eller kraftig lydopplevelse.

Et hav av læringsmuligheter

PK61R er mer enn bare et instrument. Det er et verktøy for læring og utvikling. Mikro-USB-porten støtter MIDI-ut, slik at du kan koble pianoet til datamaskinen og bruke det med musikkprogramvare. Den innebygde læringsfunksjonen veileder deg gjennom øvelser og hjelper deg å forbedre dine ferdigheter.

Flere funksjoner

 • Akkord
 • Sustain
 • Vibrato
 • Innspilling

Robust og vanntett

Med et 100% vanntett klaviatur er PK61R perfekt for bruk i alle omgivelser. Du trenger ikke å bekymre deg for søl eller regn, noe som gjør det ideelt for både innendørs og utendørs bruk.

Rull inn - rull ut

Fordeler i musikkundervisningen

Fleksibilitet

Læreren kan enkelt integrere PK61R i musikkundervisningen og tilpasse det til elevenes behov.

Engasjerende læring

Elevene kan øve hvor som helst, når som helst, og dermed øke sin motivasjon og læringsprogresjon.

Samarbeid

Flere elever kan spille piano samtidig i klasserommet, noe som gir muligheter for samspill og musikkundervisning i grupper.

Tilgjengelighet

Pianoet er et rimeligere alternativ til et tradisjonelt piano eller el. piano, noe som gjør det tilgjengelig for flere elever.

Plassbesparende

Det kompakte formatet gjør at pianoet kan brukes og lagres i klasserom med begrenset plass.

Oppsummert

PK61R er et kompakt og fullverdig piano med 61 standard tangenter i full størrelse, 128 toner, 128 rytmer og 45 demo-sanger. Det er perfekt for elever og musikkelskere på alle nivåer.


Lydkvalitet:
PK61R bruker avansert lydteknologi for å gi en rik og autentisk lyd. Den innebygde høyttaleren er av god kvalitet, og du kan koble til eksterne høyttalere for en enda bedre lydopplevelse.


Tastatur:
Tangentene på PK61R er i full størrelse og har en veid handling som gir pianofølelse. Klaviaturet er også vanntett, noe som gjør det robust og holdbart.


Koble til datamaskinen
via mikro-USB-porten og bruk MIDI-utgangen for å spille med programvare og lage dine egne musikalske mesterverk.


Lær og spill med
akkord-, sustain-, vibrato- og læringsfunksjoner. Du kan også bruke metronomen og innspillingsfunksjonen til å forbedre dine ferdigheter. LED-indikatorer gir visuell veiledning.


Koble til hodetelefoner eller eksterne høyttalere
for privat spilling eller for å dele musikken din med andre.


PK61R er batteridrevet
og lett å ta med seg, slik at du kan ta musikken med deg uansett hvor du går.


Inkludert i pakken:
USB-kabel, oppladbart litiumbatteri, USB-strømadapter og bruksanvisning.


Mål og vekt:

 • Tykkelse: 11 mm
 • Mål: L102,3 x B21,8 x H3,4 cm
 • Vekt: 0,914 kg

Pianoklassen elevpiano PK61R – et piano for alle

PK61R er et kompakt og fullverdig piano med et bredt spekter av funksjoner som gjør det perfekt for både nybegynnere og erfarne musikere. Det er enkelt å ta med seg og kan brukes i klasserommet, hjemme eller på farten.

Med sin rimelige pris og brukervennlighet er PK61R et flott valg for alle som ønsker å lære å spille piano. Uansett om du er en erfaren pianist eller en nybegynner, er PK61R et piano som kan hjelpe deg å nå dine musikalske mål. Det er et allsidig instrument som kan brukes til en rekke formål, fra å øve til å opptre.

Les mer om Pianoklassen Elevpiano PK61R her